Leren op school kan soms best serieus zijn. Voor jou misschien wel iets te serieus. Bij Playing for Success maken we leren weer leuk.

Als je wordt uitgekozen om mee te doen aan Playing for Success mag je 10 weken lang een middag naar het stadion komen. Samen met andere kinderen doe je mee aan allerlei opdrachten. Het veld opmeten, berekenen hoeveel toeschouwers er in het stadion passen of zelf een team samenstellen. Misschien ontmoet je zelfs jouw favoriete speler of mg je ‘m zelfs interviewen. En ondertussen maak je ook nog heel veel nieuwe vrienden!

Niet iedereen mag zomaar meedoen aan Playing for Success. Je kunt jezelf dan ook niet aanmelden. De school bepaalt wie er wel en wie er niet mee mogen doen. 

Als je school meedoet aan Playing for Success en als je wordt uitgekozen om mee te doen, dan weten we een ding zeker. Je zult merken dat je goed bent in dingen waar andere misschien minder goed in zijn. Dat je aardig gevonden wordt en dat je dingen leert die je eerst niet kon of misschien niet durfde te doen.

Over PfS

Playing for Success is een naschools programma voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Om sociaal-emotionele redenen loopt het op school, soms tijdelijk, minder lekker dan je verwacht. Er komt niet uit wat erin zit. Playing for Success draagt bij aan een betere motivatie en meer zelfvertrouwen. 

Motivatie: Kinderen zijn van nature gemotiveerd om te leren. Negatieve ervaringen kan die motivatie verminderen en zorgen voor een verkeerd zelfbeeld. Het zelfvertrouwen neemt af en ze gaan er zelf in geloven dat ze niet goed kunnen leren. 

Inspiratie: Playing for Success neemt leerlingen mee naar een uitdagende en inspirerende plek buiten school. 10 weken lang doen ze er zoveel mogelijk positieve leerervaringen op. Ze werken samen aan spannende opdrachten in een echte wow-omgeving. We zorgen ervoor dat ze zich weer bijzonder voelen en in zichzelf gaan geloven.  

Zelfvertrouwen: Het innovatieve programma, de intensieve begeleiding en de bijzondere omgeving; Playing for Success daagt leerlingen uit, stimuleert en prikkelt tot betere prestaties. Want als kinderen ontdekken dat ze wél kunnen leren en dat leren ook nog leuk is, krijgen ze hun zelfvertrouwen terug en nemen hun schoolprestaties vaak vanzelf  toe.

Belegeiding: Naast beroepskrachten (leraren), zorgen enthousiaste stagiairs en stagiaires voor een persoonlijke begeleiding. Ook zij vinden het een uitdaging om  aan dit bijzondere programma mee te doen. Rolmodellen zetten zich met plezier in voor het leercentrum en de kinderen! Het is niet moeilijk voor te stellen dat leren bij Playing for Success een feest is. Wij noemen het: leren met een WOW-factor.

 

Contact

Bezoekadres

De Graafschap
Stadion de Vijverberg 
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem

Postadres

Postbus 249
7000 AE Doetinchem 

Remko Brinkhuis, centrummanager
M: +31(0)6 46 135 400
E: r.brinkhuis@playingforsuccess.nl


Go to top